COSMENTIS
Cosmentis is een onderneming gespecialiseerd in mannencosmetica en mannenverzorging.

Wat doen we? Ons doel is exclusieve cosmetische producten (cosmeceuticals) te verdelen die het verschil maken. Geen afgeleiden van vrouwenproducten, maar producten perfect afgestemd op de mannenhuid.

Wij focussen ons op de resultaten en werken enkel "business 2 business". Onze business partners (verdeelcentra) zijn mannensalons en men's skincare centra, dermatologische centra, medispa's, wellnesscentra, huidverbeteringscentra en schoonheidssalons, plastisch chirurgen en dermatologen. Als specialist in mannenverzorging leiden wij jaarlijks 10-tallen professionelen op tot “skincoaches” (gediplomeerde specialisten in mannenverzorging).

Wat kunnen wij voor U betekenen?

1. Onze kennis staat garant voor wetenschappelijk onderbouwde producten die echt werken met zichtbaar resultaat.
2. Klanten helpen hun omzet te vergroten is ons doel en geeft ons energie. Daarom staan wij graag rechtstreeks in contact met elke klant.
3. Flexibiliteit dragen wij hoog in ons vaandel en daardoor kunnen wij steeds de meest geschikte ondersteuning geven voor uw salon.
4. Je kan niet in alles de beste zijn. CosMENtis doet dus geen allegaartje van alles maar kiest bewust om expert te blijven in het domein huidverbetering voor mannen.
5. We werken uitsluitend met partners die in onze filosofie geloven ; deze ook respecteren en uitdragen waardoor we niet verzuipen in de massa. Mede door deze aanpak zullen onze producten altijd uniek en exclusief blijven.

Huidverbetering voor mannen zit in de lift.
Laat je hiervoor inspireren en begeleiden door de enige expert in dit vak: www.CosMENtis.com. Mail ons info@cosmentis.com en wij contacteren je binnen de 48 uur. Onze (telefonische) adviezen zijn vrijblijvend en gratis.